UMAREX Umarex Glock 34 Gen4 Deluxe version GBB CO2 pistole – Černá

Umarex Glock perfection – nejvěrnější airsoftové repliky pistolí Glock! Tato GBB plynová pistole od německého Umarexu spojuje realistické detaily skutečné pistole Glock s vyladěnými vnitřními díly v rámci produkce VFC (Vega Force Company), která do pistole dodala nadstandardní vnitřní díly s výkonem pistolí pro soutěžní střelbu.Z toho důvodu se můžeme setkat s popiskem Umarex/VFC Glock. Německá firma Umarex založená v roce 1972 se specializuje na vzduchové zbraně (vzduchovky) a pyšní se oficiální licencí několika věhlasných zbrojovek jako Glock, Heckler a Koch a Beretta. Takže jejich airsoftové repliky jsou vyhledávaným zbožím vyznavačů Mil-Sim airsoftu, ale i běžnými hráči díky jejich skvělé odolnosti, spolehlivost a výkonu bez nutnosti oprav a úprav pistole, jako je tomu bohužel nutné u levnějších replik. Umarex/VFC Glock nabízí plynové pistole v airsoftovém provedení ve 2 typech pohonu, a to…

Výrobce:

6 338  včetně DPH

Dostupnost: 3 skladem

Porovnat
Katalogové číslo: 11533 Kategorií: , , , , Štítek:

Popis

Umarex Glock perfection – nejvěrnější airsoftové repliky pistolí Glock! Tato GBB plynová pistole od německého Umarexu spojuje realistické detaily skutečné pistole Glock s vyladěnými vnitřními díly v rámci produkce VFC (Vega Force Company), která do pistole dodala nadstandardní vnitřní díly s výkonem pistolí pro soutěžní střelbu.Z toho důvodu se můžeme setkat s popiskem Umarex/VFC Glock. Německá firma Umarex založená v roce 1972 se specializuje na vzduchové zbraně (vzduchovky) a pyšní se oficiální licencí několika věhlasných zbrojovek jako Glock, Heckler a Koch a Beretta. Takže jejich airsoftové repliky jsou vyhledávaným zbožím vyznavačů Mil-Sim airsoftu, ale i běžnými hráči díky jejich skvělé odolnosti, spolehlivost a výkonu bez nutnosti oprav a úprav pistole, jako je tomu bohužel nutné u levnějších replik.
Umarex/VFC Glock nabízí plynové pistole v airsoftovém provedení ve 2 typech pohonu, a to na klasický plyn (Green Gas, Red Gas) nebo variantu na CO2 plynové bombičky.CO2 varianta bývá díky použitému pohonu výkonnější, ale konstrukčně nabízí méně realistický kratší chod závěru, díky kterému je ale efektivnější, co se úspory plynu týče.Plynová varianta je více citlivá na nízké teploty (lze ale použít Red Gas za chladnějšího počasí), závěr se pohybuje v celé délce jako u ostré předlohy, čímž ale spotřebovává větší část plynu určenou pro výkon pistole.Obě varianty mají své výhody a nevýhody, takže konečný výběr je na každém z vás podle svých herních preferencí!
Generace 4 i Generace 5 mají kvalitní kovovou hop-up komoru s gumičkou typu GBB/VSR, zesílenou polykarbonátovou trysku s kvalitním těsněním a vylepšeným přepouštěním plynu.Kromě vnějších odlišností má ještě Hop-up komora Gen5 možnost nastavení hop-upu pomocí nástrčného Inbus klíče skrze trn vratné pružiny závěru bez nutnosti rozborky zbraně (neplatí pro upgrade komory pro Gen5 od jiných výrobců jako Maple Leaf) . 

Umarex nabízí stejně jako Glock několik variant pistole podle velikosti, jedná se o pistole typu:

full-sizeGlock 17 Gen4 a Gen5 (celosvě..